Ostatnimi czasy głowę mocno mi zaprzątają sprawy dnia codziennego co niestety przekłada się na sny. Od niedawna staram się przewidzieć w snach wyniki losowań MiniLotka. Narazie bez ciekawych efektów. Z grami liczbowymi zawsze szło mi gorzej.
Prekognicja i zakłady bukmacherskie
Re: Prekognicja i zakłady bukmacherskie
Ostatniej nocy starałem się przewidzieć za pomocą snów liczby wylosowane w dzisiejszym MiniLotku. Przyśniły mi się trzy liczby: 3, 9, 26. Dwie z tych liczb (9, 26) zostały dzisiaj wylosowane. Liczbę 2 i 28 dodałem do kuponu "z powietrza". Poniżej zamieszczam screena zawartego kuponu.

Typ na dzisiaj to:
Mistrzostwa Azji, godz. 12:00
Australia - Jordania
over 2.5
Mistrzostwa Azji, godz. 12:00
Australia - Jordania
over 2.5
Typ na dzisiaj to:
Australia - A-League, godz. 09:50
Adelaide United - Melbourne Victory
under 2.5
Myślę, że to spotkanie może zakończyć się remisem ale co to tego nie mam pewności ponieważ nie wiem czy dobrze zinterpretowałem fragment snu.
Australia - A-League, godz. 09:50
Adelaide United - Melbourne Victory
under 2.5
Myślę, że to spotkanie może zakończyć się remisem ale co to tego nie mam pewności ponieważ nie wiem czy dobrze zinterpretowałem fragment snu.
Mecz nie zakończył się remisem ale typ under 2.5 "wszedł".
Typ na dzisiaj to:
Francja - Ligue 1, godz. 19:00
Marseille - Bordeaux
over 1.5
Francja - Ligue 1, godz. 19:00
Marseille - Bordeaux
over 1.5
Ostatniej nocy starałem się "wyśnić" liczby losowania dzisiejszego MiniLotka. Przyśniły mi się trzy liczby: 5, 7, 9. Wszystkie trzy liczby zostały wylosowane. Poniżej zamieszczam screena zawartego kuponu.

Ostatniej nocy znowu starałem się "wyśnić" liczby dzisiejszego MiniLotka. W snach widziałem dwie liczby: 11 i 37. Obie liczby zostały dzisiaj wylosowane. Poniżej screen zawartego kuponu.